Mąka z zarodków pszennych, Ol'Vita 250 g
  • Mąka z zarodków pszennych, Ol'Vita 250 g
  • Mąka z zarodków pszennych - wartości odżywcze

Mąka z zarodków pszennych, Ol'Vita 250 g

Zastosowanie: jako dodatek do musli, deserów, sałatek, past oraz do pieczenia.

Kraj pochodzenia: Polska

4,89 zł
Ilość
Nie ma wystarczającej ilości produktów w magazynie


Mąka z zarodków pszennych zawiera w 100g następujące witaminy i minerały:

  • Tiamina 1,31 mg
  • Ryboflawina 0,5 mg
  • Kwas foliowy 74,5 µg

  • Potas 952 mg
  • Fosfor 878 mg
  • Magnez 228 mg
  • Żelazo 8,02 mg
  • Cynk 12,3 mg
  • Selen 65 µg
olv-maka-zarpsze-250

Opis

Produkt naturalnie bezglutenowy
NIE
Wymaga obróbki termicznej
NIE
100% naturalny, bez konserwantów i sztucznych barwników
TAK
Białko w 100g
32,2 g
Tłuszcz w 100g
7,3 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,5 g)
Węglowodany w 100g
51 g (w tym cukry - 10,8 g)
Wartość energetyczna / 100g
kcal 399,1 (1687 kJ)
Kraj pochodzenia:
Wyprodukowano w Polsce (Kraj pochodzenia surowca użytego do produkcji mąki jest inny niż kraj pochodzenia mąki)

Napisz swoją opinię

Mąka z zarodków pszennych, Ol'Vita 250 g

Zastosowanie: jako dodatek do musli, deserów, sałatek, past oraz do pieczenia.

Kraj pochodzenia: Polska

Napisz swoją opinię