

Szeroka gama produktów jednoskładnikowych umożliwia indywidualne dobranie konkretnego oleju, w zależności od potrzeb i wymagań skóry.
Naturalne organiczne glinki pochodzące ze skał osadowych niosą w sobie pokłady składników mineralnych. Absorbują nieczystości, regulują wydzielanie sebum.
Silnie odżywiają i delikatnie złuszczają martwy naskórek sprawiając, że skóra odzyskuje blask i jędrność odkrywając Twoje naturalne piękno
Wody kwiatowe to produkty wytworzone w wyniku destylacji parą wodną ziół i płatków kwiatów. Idealnie sprawdzają się w roli toniku i delikatniej odświeżające mgiełki.
Mieszanka kilku wspaniałych olejów - dla najlepszej pielęgnacji twojej skóry
Masło do ciała to ratunek dla skóry suchej i podrażnionej. Zmiękcza zrogowacenia, łagodzi spękania i regeneruje.
Kupuj świadomie!
Każdy produkt, który został przeceniony z powodu krótkiego terminu posiada informację o dacie przydatności do spożycia / użycia.
Mąka z orzecha włoskiego powstaje z częściowo odtłuszczonych orzechów włoskich, jest bardzo aromatyczna, posiada wyrazisty smak orzecha włoskiego i dość ciemny kolor. To skarbnica witamin i minerałów.
Mąka zachowuje smak, aromat, a co najważniejsze wartości odżywcze orzechów.
Niewielka ilość tłuszczu sprawia, że mąka z orzechów włoskich świetnie nadaje się do wypieków zarówno słodkich jak i wytrawnych. Może być spożywana bez obróbki termicznej, co czyni z niej doskonały dodatek do napojów, musli czy owoców. Może być bazą do niskokalorycznego masła orzechowego.
Dzięki zawartości żelaza, magnezu, fosforu, wapnia, selenu, manganu i cynku, oraz witamin E, B6, B12, kwasu foliowego, A, D i K fantastycznie wpływa na poprawne funkcjonowania naszego organizmu.
Doskonała do aromatyzowania ciast i placuszków. Nadaje się do dań na zimno i na gorąco. Dzięki swojemu intensywnemu aromatowi jest to jedna z najbardziej lubianych mąk!
100% mąka z częściowo odtłuszczonych orzechów włoskich
Opis
Zobacz także
Mąka z orzecha włoskiego powstaje z częściowo odtłuszczonych orzechów włoskich, jest bardzo aromatyczna, posiada wyrazisty smak orzecha włoskiego i dość ciemny kolor. To skarbnica witamin i minerałów.
Mąka zachowuje smak, aromat, a co najważniejsze wartości odżywcze orzechów.