Mąka z Wiesiołka Ol'Vita 250 g
  • Mąka z Wiesiołka Ol'Vita 250 g
  • Mąka z Wiesiołka - wartości odżywcze

Mąka z Wiesiołka - Ol'Vita 250g

Mąka wiesiołkowa posiada ciemno brązową barwę. Powstaje z częściowo odtłuszczonych nasion wiesiołka i przyjmuje charakterystyczny dla nich smak. Wiesiołek jest pospolitą rośliną o bardzo cenionych właściwościach.

5,90 zł
Dostawa: do 4 dni roboczych
Ilość
Dostawa: 1-2 dni robocze

Złóż zamówienie w ciągu 02h 03m 27s A Twoją przesyłkę nadamy w dniu dzisiejszym

Zawarte w mące wiesiołkowej składniki odżywcze korzystnie wpływają na układ immunologiczny, a także wspomagają walkę z miażdżycą i nadciśnieniem, cukrzycą i zapaleniem stawów. Zawartość błonnika sprawia, że produkt pozytywnie wpływa na przewód pokarmowy, poprawia pracę jelit, a tym samym zapobiega zaparciom.

Regularne spożywanie zapewnia skórze zdrowy wygląd i jędrność, oraz pozbawia stanów zapalnych różnego rodzaju. Dlatego mąka polecana jest zarówno dla osób mających problemy z trądzikiem, jak i dla chorych na łuszczycę.

Mąka nie wymaga obróbki termicznej. Stanowi dodatek do wypieków (maksimum 1/10) oraz jogurtów, koktajli lub musli.

omwi250

Opis

Wartość energetyczna / 100g
kcal 363,8 (1537 kJ)
Produkt naturalnie bezglutenowy
TAK
Wymaga obróbki termicznej
NIE
100% naturalny, bez konserwantów i sztucznych barwników
TAK
Białko w 100g
29 g
Tłuszcz w 100g
8 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1 g)
Węglowodany w 100g
45 g (w tym cukry - 1 g)
Kraj pochodzenia:
Wyprodukowano w Polsce (Kraj pochodzenia surowca użytego do produkcji mąki jest inny niż kraj pochodzenia mąki)

Napisz swoją opinię

Mąka z Wiesiołka - Ol'Vita 250g

Mąka wiesiołkowa posiada ciemno brązową barwę. Powstaje z częściowo odtłuszczonych nasion wiesiołka i przyjmuje charakterystyczny dla nich smak. Wiesiołek jest pospolitą rośliną o bardzo cenionych właściwościach.

Napisz swoją opinię

Zobacz także