

Szeroka gama produktów jednoskładnikowych umożliwia indywidualne dobranie konkretnego oleju, w zależności od potrzeb i wymagań skóry.
Naturalne organiczne glinki pochodzące ze skał osadowych niosą w sobie pokłady składników mineralnych. Absorbują nieczystości, regulują wydzielanie sebum.
Silnie odżywiają i delikatnie złuszczają martwy naskórek sprawiając, że skóra odzyskuje blask i jędrność odkrywając Twoje naturalne piękno
Wody kwiatowe to produkty wytworzone w wyniku destylacji parą wodną ziół i płatków kwiatów. Idealnie sprawdzają się w roli toniku i delikatniej odświeżające mgiełki.
Mieszanka kilku wspaniałych olejów - dla najlepszej pielęgnacji twojej skóry
Masło do ciała to ratunek dla skóry suchej i podrażnionej. Zmiękcza zrogowacenia, łagodzi spękania i regeneruje.
Kupuj świadomie!
Każdy produkt, który został przeceniony z powodu krótkiego terminu posiada informację o dacie przydatności do spożycia / użycia.
Mąka migdałowa powstaje z nieprażonych, częściowo odtłuszczonych migdałów.
Posiada fantastyczny migdałowy smak co czyni z niej doskonały dodatek do zdrowych deserów i smoothie. Podnosi walory smakowe potraw.
Zawiera witaminy: E, B2, B3, B1 oraz kwas foliowy (B9) i mikroelementy: mangan, magnez, miedź, fosfor, wapń, żelzo i cynk.
Dzięki wysokiej zawartości witaminy E przyczynia się do poprawy wyglądu skory i włosów. Natomiast naturalnie zawarte w niej witaminy z grupy B wpływają na poprawną pracę układu odpornościowego i nerwowego. Jest doskonałym źródłem mikroelementów odpowiedzialnych za zdrowie serca i układu krwionośnego. Dba o nasze dobre samopoczucie! Zawiera: żelazo, mangan, magnez, potas i wapń.
Maka migdałowa to jedna z topowych mąk dla diety nisko węglowodanowej, diety dla diabetyków oraz dla osób ograniczających lub wykluczających z diety ziarna zbóż. doskonała w diecie ketogennej.
Poza niezaprzeczalnymi właściwościami prozdrowotnymi mąka migdałowa jest po prostu pyszna :) To wartościowy dodatek do wszelkiego rodzaju deserów, jogurtów, koktajli i wypieków, które dzięki niej stają się niezwykle aromatyczne. Można na niej upiec ciasta, chlebki, muffinki i placuszki. Mąka migdałowa jest w czołówce mąk będących alternatywą dla tradycyjnych mąk ze zbóż. Migdały naturalnie nie zawierają glutenu co stanowi ich dodatkowy atut. Można nią zastąpić mąkę pszenną w ilości jeden do jednego, jednak należy pamiętać o dodaniu większej ilości jajek do przepisu.
100% mąka z częściowo odtłuszczonych migdałów.
Opis
Zobacz także
Mąka migdałowa powstaje z nieprażonych, częściowo odtłuszczonych migdałów.
Posiada fantastyczny migdałowy smak co czyni z niej doskonały dodatek do zdrowych deserów i smoothie. Podnosi walory smakowe potraw.
Zawiera witaminy: E, B2, B3, B1 oraz kwas foliowy (B9) i mikroelementy: mangan, magnez, miedź, fosfor, wapń, żelzo i cynk.