

Szeroka gama produktów jednoskładnikowych umożliwia indywidualne dobranie konkretnego oleju, w zależności od potrzeb i wymagań skóry.
Naturalne organiczne glinki pochodzące ze skał osadowych niosą w sobie pokłady składników mineralnych. Absorbują nieczystości, regulują wydzielanie sebum.
Silnie odżywiają i delikatnie złuszczają martwy naskórek sprawiając, że skóra odzyskuje blask i jędrność odkrywając Twoje naturalne piękno
Wody kwiatowe to produkty wytworzone w wyniku destylacji parą wodną ziół i płatków kwiatów. Idealnie sprawdzają się w roli toniku i delikatniej odświeżające mgiełki.
Mieszanka kilku wspaniałych olejów - dla najlepszej pielęgnacji twojej skóry
Masło do ciała to ratunek dla skóry suchej i podrażnionej. Zmiękcza zrogowacenia, łagodzi spękania i regeneruje.
Kupuj świadomie!
Każdy produkt, który został przeceniony z powodu krótkiego terminu posiada informację o dacie przydatności do spożycia / użycia.
Mąka kokosowa powstanie z częściowo odtłuszczonej kopry kokosowej. Dzięki odtłuszczeniu uzyskujemy większą koncentrację składników odżywczych oraz zwiększamy „lekkość” wyrobu końcowego, co doskonale wpływa na puszystość wypieków.
Doskonała do ciast, ciasteczek, tart, gofrów, placków oraz jako odżywczy dodatek do musli i jogurtu.
Najlepiej spożyć przed:
- opakowanie 200 g:
- opakowanie 500 g: 03.04.2024
- opakowanie 1 kg: 03.04.2024
Ta aromatyczna mąka zniewala cudownym smakiem kokosa. Ciasta pieczone na mące kokosowej nie wymagają tak dużej ilości cukru jak te z "tradycyjnej" mąki. Jest to doskonała alternatywa, dla osób ograniczających gluten i cukier w diecie. Węglowodany zawarte w mące kokosowej to w dużej mierze błonnik pokarmowy, który sprzyja poprawnemu funkcjonowaniu naszych jelit. Naturalnie występujące cukry to zaledwie 5% masy produktu.
Poza niezaprzeczalnymi walorami smakowymi maka kokosowa dostarcza naszemu organizmowi wartościowego białka oraz mikroelementy takie jak: żelazo, mangan, miedź, selen, magnez i fosfor. Mąka kokosowa zawiera również witaminy z grupy B (B6, kwas pantotenowy, ryboflawinę) witaminę E oraz C.
Po otwarciu należy ją przechowywać szczelnie zamkniętą w suchym miejscu, ponieważ może łatwo absorbować wilgoć z otoczenia.
Do ciast, ciasteczek, tart, gofrów, placków oraz jako odżywczy dodatek do musli i jogurtu.
100% mąka z częściowo odtłuszczonej kopry kokosowej.
Opis
Specyficzne kody
Zobacz także
Mąka kokosowa powstanie z częściowo odtłuszczonej kopry kokosowej. Dzięki odtłuszczeniu uzyskujemy większą koncentrację składników odżywczych oraz zwiększamy „lekkość” wyrobu końcowego, co doskonale wpływa na puszystość wypieków.
Doskonała do ciast, ciasteczek, tart, gofrów, placków oraz jako odżywczy dodatek do musli i jogurtu.
Najlepiej spożyć przed:
- opakowanie 200 g:
- opakowanie 500 g: 03.04.2024
- opakowanie 1 kg: 03.04.2024