

Sok wielowarzywny kiszony jest zdobywcą Złotego medalu na targach Natura Food 2013.
To doskonała kompozycja soków z kiszonych buraków, pomidorów, kapusty, ogórków, marchwi i selera. Dzięki takiemu połączeniu w jednym soku dostarczamy całe spektrum fantastycznych prozdrowotnych właściwości.
firmy BioFood to produkt w 100% naturalny, nie zawiera wzmacniaczy smaku, konserwantów, sztucznych barwników i żadnych innych chemicznych dodatków. Nie z koncentratu (NFC), bez dodatku wody i cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Naturalnie mętny, pasteryzowany. Produkt rolnictwa ekologicznego - posiada certyfikat BIO nr PL-EKO-07-04494. Kwasowość 3,5-4 pH. Termin przydatności do spożycia 540 dni od daty produkcji.
Sok bezpośrednio tłoczony z ekologicznych kiszonych: buraków ćwikłowych 35%, pomidorów 30%, kapusty 10%, ogórków 10%, marchwi 10%, selera 5%, ekologiczny czosnek, sól
sprawia, że wszystkie zawarte w nich składniki mineralne stają się lepiej przyswajalne, natomiast zawartość witaminy C oraz witamin z grupy B rośnie względem warzyw surowych. Cenne związki antocyjanowe (barwniki) naturalnie zawarte w warzywach podczas kiszenia ulegają utrwaleniu – to właśnie te związki sprawiają, że soki z warzyw kiszonych stanowią profilaktykę, oraz wspomagają leczenie chorób układu pokarmowego i krwionośnego oraz chorób nowotworowych.
Sok wielowarzywny to kompleksowy prozdrowotny produkt – bomba witaminowa. Łączy on w sobie właściwości sokow składowych wykazująć działanie:
Opis
Specyficzne kody
Dotąd znałam soki z kiszonej kapusty i ogórków, a dzisiaj pierwszy raz za namową Pani sprzedawczyni spróbowałam wiel9warzywnego i...jest przepyszny, teraz będę piła tylko taki i to codziennie.
Zobacz także