

Sok marchwiowo-jabłkowy to bomba witamin i składników odżywczych. Wzmocni naszą odporność, polepszy koncentrację i pobudzi trawienie. Ponadto zadba o nasz wzrok, zapobiegnie próchnicy i zapewni zdrowy wygląd skóry. Dzięki jego wszechstronnemu działaniu, można go spożywać w profilaktyce wielu chorób, w tym nowotworów.
Pozyskiwany jest poprzez bezpośrednie tłocznie (NFC - Nie z koncentratu).
firmy BioFood to produkt w 100% naturalny, nie zawiera wzmacniaczy smaku, konserwantów, sztucznych barwników i żadnych innych chemicznych dodatków. Nie z koncentratu (NFC), bez dodatku wody i cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Naturalnie mętny, pasteryzowany. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Ten pyszny soczek to smak jaki pamiętamy z dawnych lat!
to źródło witamin B1, B2, PP, K, C i minerałów, w tym wapnia, żelaza, fosforu, miedzi, cynku, magnezu i potasu. Ta lista robi wrażenie, jednak jej najcenniejszym składnikiem jest beta-karoten, czyli prekursor aktywnej witaminy A. To silny przeciwutleniacz, mający kluczowe znaczenie dla odporności organizmu oraz w walce z wolnymi rodnikami, odpowiedzialnymi za szereg chorób.
Ponadto marchew:
Skład: Sok z granatów ekologicznych, bezpośrednio tłoczony, nie z koncentratu (NFC) Szklana butelka.
dostarczają nam witaminy C, B1, B2,PP, prowitaminy A, boru, wapnia, potasu i magnezu. Są to nasze lokalne superowoce!
Sok z marchwi ekologicznych 50%, sok z jabłek ekologicznych 50%, bezpośrednio tłoczony, nie z koncentratu (NFC).
Szklana butelka.
Opis
Specyficzne kody
Zobacz także