

Szeroka gama produktów jednoskładnikowych umożliwia indywidualne dobranie konkretnego oleju, w zależności od potrzeb i wymagań skóry.
Naturalne organiczne glinki pochodzące ze skał osadowych niosą w sobie pokłady składników mineralnych. Absorbują nieczystości, regulują wydzielanie sebum.
Silnie odżywiają i delikatnie złuszczają martwy naskórek sprawiając, że skóra odzyskuje blask i jędrność odkrywając Twoje naturalne piękno
Wody kwiatowe to produkty wytworzone w wyniku destylacji parą wodną ziół i płatków kwiatów. Idealnie sprawdzają się w roli toniku i delikatniej odświeżające mgiełki.
Mieszanka kilku wspaniałych olejów - dla najlepszej pielęgnacji twojej skóry
Masło do ciała to ratunek dla skóry suchej i podrażnionej. Zmiękcza zrogowacenia, łagodzi spękania i regeneruje.
Kupuj świadomie!
Każdy produkt, który został przeceniony z powodu krótkiego terminu posiada informację o dacie przydatności do spożycia / użycia.
Sok z kiszonych ogórków niesie ze sobą szereg właściwości prozdrowotnych. Poza łatwo przyswajalnymi witaminami i minerałami zawiera cenne związki mające nieodzowny wpływ na zmniejszenie ryzyka chorób układu krążenia, trawiennego i odpornościowego.
firmy BioFood to produkt w 100% naturalny,nie zawiera wzmacniaczy smaku, konserwantów, sztucznych barwników i żadnych innych chemicznych dodatków. Nie z koncentratu (NFC), bez dodatku wody i cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Naturalnie mętny, pasteryzowany. Produkt rolnictwa ekologicznego - posiada certyfikat BIO nr PL-EKO-07-04494. Kwasowość 3,5-4 pH. Termin przydatności do spożycia 540 dni od daty produkcji.
Sok bezpośrednio tłoczony z ekologicznych ogorków kiszonych, ekologiczny czosnek, sól.
Ogórki dostarczają witaminę K i zawierają sporo manganu i potasu. W mniejszych ilościach znajdziemy tu witaminy: C, B5, A, B9, B1, B2, B6 oraz minerały: magnez, wapń, żelazo, fosfor i miedź. W ogórkach znajdują się również flawonoidy (apigenina , luteolina kwercetyna, kemferol), polifeniole (lignany) oraz trójpeptydowe związki zwane kukurbitacynami.
sprawia, że wszystkie zawarte w nich składniki mineralne stają się lepiej przyswajalne, natomiast zawartość witaminy C oraz witamin z grupy B rośnie względem warzyw surowych. Cenne związki antocyjanowe (barwniki) naturalnie zawarte w warzywach podczas kiszenia ulegają utrwaleniu – to właśnie te związki sprawiają, że soki z warzyw kiszonych stanowią profilaktykę, oraz wspomagają leczenie chorób układu pokarmowego i krwionośnego oraz chorób nowotworowych.
Sok z ogórków kiszonych działa przeciwutleniająco i przeciwzapalnie, dzięki zawartości antyoksydantów. Za sprawą liganów i kukurbitacyn wykazuje właściwości chemoprewencyjne oraz zmniejszające ryzyko powstania chorób układu krążenia. Sok z ogórków kiszonych zalecany jest w profilaktyce wielu chorób:
Ponadto:
Opis
Specyficzne kody
Zobacz także
Sok z kiszonych ogórków niesie ze sobą szereg właściwości prozdrowotnych. Poza łatwo przyswajalnymi witaminami i minerałami zawiera cenne związki mające nieodzowny wpływ na zmniejszenie ryzyka chorób układu krążenia, trawiennego i odpornościowego.